ML Sports Club

Aktuellt

[tribe_events]

Evenemang

Suicide

ZEro

Vårt första publika event arrangeras runt något som ligger många av oss varmt om hjärtat. Allt för många sliter med psykisk ohälsa vilket i alldeles för många fall leder till ett destruktivt leverne som i värsta fall slutar med självmord. Tillsammans med organisationen Suicide Zero cyklar vi söndagen den 20 juni mot psykisk ohälsa och med mottot ”Suicide Zero”. Vi ser gärna att just du blir med och vi har satt ihop några olika rutter man kan välja mellan.

Efter avslutad sträcka bjuds det på grillade burgare av vår fantastiska kock Krister Bergman som ni även träffar i butiken ibland. För underhållning och en äkta After Bike känsla har vi ingen mindre än Mathias Biffen Larsson på plats. Till en kostnad av 395kr/person ingår valfri cykeltur med fika och servicedepå efter vägen.  Efter turen bjuds det på mat, dryck och underhållning. Självklart följer vi gällande Covid-rekommendationer och deltagande sker på egen risk där vi följer gällande trafikregler.

Fina priser kommer att lottas ut bland er som deltar i någon av sträckorna. För anmälan Swishar man 395kr/person till 1232954410 (ML Sports Club). Märkning ”Suicide Zero” eller bara ”SZ”. Detta är ett ideellt arrangemang där 100kr från varje anmälningsavgift går till organisationen Suicide Zero.

Allt eventuellt överskott går till klubbens atleter och deras idrottsliga satsningar.

Detta event är för alla så om inte en cykeltur är aktuellt är man självklart välkommen att anmäla sig och vara med ändå. Kanske en promenad runt Falu Gruva eller rulla runt sjön Tisken kan vara ett alternativ för att sen ansluta till en trevlig After Bike på Norrgården Inredning & Design’s bakgård.

Varmt välkommen till en trevlig dag med oss!

Bästa hälsningar,
Team ML Sports Club

Var?

Vi samlas på Falu Gruva vid ML Sports Club / Norrgården Inredning & Design. Här finns gratis parkering och gott om plats!

När?

Första start kl 10:00. After Bike kommer att köra igång efter kl 15.

Några hålltider för söndagen:
– 09:30 vi som vill starta tillsammans 100 km grusväg
– 10:00 vi som vill starta tillsammans 120 km landsväg
– 12:00 vi som vill starta tillsammans 60 km landsväg eller 20 km Varpan runt. 
– 14:30 Krister tänder grillen – meddela eventuella matallergier via Messenger så löser vi det.
– 15:00 Mathias Biffen Larsson tar fram gitarren och skruvar på förstärkaren.
 
 

Hur anmäler jag mig?

Anmälning sker senast på fredag 2021-06-19 09:00 Scanna QR-koden nedan och märk beloppet med ”Suicide Zero” eller ”SZ”. 395kr/person, 100kr går direkt till organisationen Suicide Zero. Begränsat antal platser.

Rutter

Här kan du ladda ner de rutter som vi själva åker med på. Ride With GPS. Vi rekommenderar att du laddar ner din valda rutt på lördag 2021-06-19 ifall uppdatering av rutten förekommer.

Gravel 10o km

Gravel-turen är en perfekt runda för er som vill köra Gravelbike eller MTB. Vi kommer att åka längs Varpan mot Bjursås, förbi Rogsjön och Utgrycken innan vi åker in i de djupa skogarna. Sedan tar vi oss till Svärdjö och servicedepån. Här serveras fika och dryck innan vi sedan beger oss mot Falun igen.

landsväg 120 km

Racer lång, en härlig tur som tar oss ända upp till Enviken, via Varpan, Toftan, Gruvsjön och Svärdsjön. Sedan stannar vi till vid servicedepån i Svärdsjö för att fylla på depåerna innan vi åker ner mot Hillerboda, förbi Liljan och slutligen Falun.

landsväg 65 km

En lite kortare tur som går mot Svärdsjö och tillbaka. En fin och trevlig runda med ett fikastopp i servicedepån i Svärdsjö.

Varpan Runt 20 km

En kortare tur runt den trevliga sjön Varpan. 

Bli Stödmedlem

Betalning

Betalning

02 Secondary (Horizontal)/Colour/Light background/Swish_Logo_Secondary_Light-BG_SVGCreated with Sketch.

123 295 44 10

Eller betala till vårt bankgiro

När betalningen är slutförd kan du stänga detta fönster. Välkommen till ML Sports Club!